Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

7 vlogguri de calatorie pe care trebuie sa le urmaresti

De-a lungul ultimelor catorva luni, am urmarit o multime de clipuri video de calatorie, pentru a obtine o idee despre ce au vizitat, mancat si cum s-au distrat altii in diferite orase de pe mapamond.

Am avut si am ocazia sa calatoresc, si in afara ghidurilor de calatorie, care iti semnaleaza cele mai turistice obiective, vloggurile sunt preferatele mele, pentru ca vin cu multe informatii chiar de la localnici.

Gasesti foarte multe clipuri facute foarte bine si uneori chiar mai interesante decat emisiunile de pe programul tv Discovery. Gasesti canale intregi de calatorie pe YouTube. Sunt insa mai putin de 10 care m-au atras in mod regulat ca vizitator. Iata mai jos vloggurile mele preferate de calatorie, care m-au inspirat.

 

CASEY NEISTAT

De departe Casey este preferatul meu! Unul dintre cei mai renumiti realizatori de pe YouTube, si proprietarul canalului Casey, are peste 6 milioane de subscriberi si peste 120 milioane de like-uri la videoclipurile produse, ceea ce pentru un travel vlogger este foarte mult

A produs mai multe scurtmetraje foarte bine cunoscute, inclusiv videoclipul “Make It Count” pentru Nike și videoclipul “Bike Lanes”. Face acum vloguri de doua ori pe saptamana în orașul său natal, New York City si alte clipuri video-uri din călătoriile sale.

Ideile lui sunt revolutionare, de aceea produce si clipuri – reclame din cele mai bune!

MIKE & JAY EXPLOREAZA

Iubesc acești tipi! Ei fac videoclipuri la cheie, frumoase dar destul de scurte din întreaga lume, printre cele mai bune fiind din timpul lor în Islanda și călătoriile lor actuale în Scandinavia.

NAVIGAM WANDERER

Aceasta este un cu totul alt fel de vlog de călătorie, cel puțin nu vedeti prea des realizari video ca acestea. Acest lucru cuplu de tineri australiani navighează în jurul lumii, oprindu-se în golfuri, insule, parcurgând mările grele și isi pescuiesc cina din mare. O altfel de lume pe care nu o voi experimenta niciodata :((  Recent au navigat prin Canalul Panama.

ANDREA SIDEY

Andrea ne ofera excursii rutiere, camping și drumeții în videoclipuri din Slovenia, Austria, și Dolomiții din Italia. Clipurile video ale vlogului surprind natura in toata maretia ei, oarecum firesc daca vă spun CĂ E UN FOTOGRAF . Categoric merită urmarit dacă preferați mai puțin aventura uimitoare și mai mult perspective mai liniștite în videoclipurile de călătorie. Andrea PRIETENUL ALEX al lui Andrea este extrem de popular pe Instagram.

CANDOURIST

Aceste vloguri sunt destul de diferite și atât de frumos realizate. Îmi place seria de ciclism si zborurile sale incredibile peste Namibia, din SUA și Japonia.

DEVIN SUPERTRAMP

Echipa Supertramp creaza unele dintre cele mai incredibile si de calitate, de mare (de obicei, în 4k) calitate videoclipuri, care îți taie răsuflarea, si pe care le-am văzut.

MATTEW VANDEPUTTE @MATJOEZ

Si acest canal a crescut mult in ultima vreme. Uitati-va la vlogurile produse, si care apar aproape zilnic, de la un belgian din Sydney. Aceste vloguri scurte sunt foarte bune, dacă doriți să vedeți Australia, în cea mai bună lumină. O mulțime de obiective turistice din Sydney, rasarituri, apusuri de soare. Matjoez se deplasează în jurul coastei de est a Australiei și, uneori, în străinătate. Există secvente timelapse și secvențe video din dronă.

DONAL SKEHAN

Donal este un blogger aliment cu un canal de gătit distractiv. Originar din Irlanda, dar pentru moment el esteîn permanenta în mișcare, care călătoresc în mare parte în Europa și SUA. SNAPCHAT LUI este plin de calatoriile lui, insa unerori isi aduce aminte de vlogul lui de calatorie de peYouTube, pe care publica ocazional videoclipuri ca aceasta din Budapesta.

ALTE VLOGGERS TRAVEL / VLOGURI DE CALATORIE

La actualizarea listei de mai sus cu vloguri de calatorie, iata mai jos si altele vloggers travel ceva mai distractive! 🙂

FunForLouis

Unul din cele vechi vlogguri cu clipuri zilnice. Vloggerul Louis are filmari pline de aventuri nebune! El nu dezamăgește niciodată! Și cea mai bună parte este că puteți urmări aventurile din călătoriile lui, aproape în fiecare zi a anului.

MR BEN BROWN

Ben este un Vloggerul care publica aproape zilnic, care isi imparte timpul intre Londra si Cape Town si o multime de alte destinații mari din lume. Calitatea vlogurilor sale este impresionanta. Si asta pentru ca in mod cert isi aloca o mare parte din timp fimarii si editarii. Sunt uimita de ceea ce reușește să creeze creeze zi de zi.

VAGABROTHERS

Un nume care suna bine si in limba romana, Vagabrothers! Ei creaza videoclipuri de calatorie cu stil. Cei doi frati călătoresc în toata lumea, insa petrec o mare parte din timpul lor în Europa și au fost in unele dintre locurile mele preferate, inspirandu-ma ce sa vizitez in acele orase.

Lost LeBlanc

Christian Leblanc calatoreste mereu prin Vietnam, Indonesia, Thailand, Singapore si multe alte tari. Etse pasionat de ce face si munceste din greu pentru realizarea videoclipurilor sale publicate pe vlog. Reuseste sa realizeze filmari incredibile din drona 😉

BTRAVELSNETWORK

Pustiul care realizeaza videoclipurile pentru acest canal, are un ritm lent si linistit, asaca daca va place stilul, acesta este Vloggul cautat! Aveti timp destul sa reflectati asupra locurilor si localurilor pe care le vedeti! Mie imi plac videoclipurile de la Booker Travels. Nu e un canal de călătorie si mancare (food sau food street), dar acest video din Barcelona stiu sigur ca mi-a facut pofta! 😀

 

Care sunt vloggurile de calatorie preferate de voi, sau care din cele de mai sus v-au placut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *