Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Abia acum ne doare ordonanta de urgenta?

Am scris despre practica ordonantelor de urgenta foarte pe scurt.

Sunt de acord ca e foarte convenabil pentru majoritatea politica sa recurga la ordonantele de urgenta ,ca sa nu mai intarzie din cauza opozitiei, dar numai daca tine cont de vointa poporului, a societatii, altfel manevra aceasta este nedemocratica.

Ce nu prea s-a vazut pana acum este ca ca ordonante de urgenta date peste noapte au tot fost, insa au trecut neobservate. Toate partidele au recurs la ordonante de urgenta, dar nu au avut acelasi efect pentru ca nu afectau decat o parte a popupatiei, pentru care nu a iesit nimeni in strada, efectele nefiind atat de vizibile. Acum putem intelege mai bine raul facut prin ordonante de urgenta date in noapte.

Sa recunoastem ca acum faptul ca au adoptat prin ordonanta de urgenta legea gratierii e o problema secundara. Aceste modificari/ gratieri nu trebuiau adoptate nici prin lege nici prin nicio ordonanta de urgenta.

Restul e cancan.

Check Also

De ce au barbatii amanta? De ce barbatii nu schimba des amanta?

Episodul 1 – Cum a devenit Olivia amanta? Pentru cele mai multe femei e foarte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *