Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Alandala despre proteste

Acum un an de zile si ceva, au mai fost niste proteste care au pornit de la cele petrecute in Colectiv. De fapt de la neregulile constatate si minciuna din jurul acestui caz.

Acum dimensiunea e mult mai mare, sunt “atinsi” mult mai multi, de aici si amploarea mult mai mare a manifestatiilor.

Sa ne intelegem de la inceput: sunt de partea manifestantilor si vreau sa se rezolve pentru ce manifestam! Da, totul este la persoana intai, pentru ca particip, in ciuda frigului, la proteste.

Mai in gluma, mai in serios, am la activ o revolutie, o mineriada si cateva mitinguri, manifestatii si proteste. Am fost si protestul #Colectiv, si desi erau mai putini, asemanarile sunt frapante, doar dimensiunile sunt diferite.

Da, se iese pasnic, nu ce vedeti la televizor unde tot timpul breaking news – “tensiunea acum e maxima”. Se fac glume, se discuta, fiecare isi spune parerea, apoi, preluand aumite idei, apar postari pe facebook. Apar si posturi pe bloguri, iar ziaristii au carne de tun.

Nu vad o directie, un lider sau niste lideri care sa rasara din multime si sa fie interfata directa a multimii. Mergand astfel fara faruri riscam sa nu mai vedem drumul corect. Si adversarii au timp sa se replieze, sa gandeasca contraofensiva.

Asa a fost acum un an, cand au fost alesi din multime sa ne reprezinte niste corupti care au dus mesajul multimii la Cotroceni. De cine au fost alesi? Ei stiu mai bine, pentru ca nu multimea i-a ales! Desi ei au fost numiti “reprezentantii societatii civile”. Au fost atunci alesi niste tapi ispasitori, premierul Victor Ponta  şi primarul Cristian Popescu Piedone, care au inchis gura multimii.

Imi e teama ca istoria sa nu se repete! Sa ne indepartam de miezul problemei si sa ne multumim sa ciugulim ce ni se arunca…

Vorba multa saracia omului! Prea multe zile de manifestatii, fara un lider, fara sa ne indreptam in nicio directie.

Eu voi iesi si in seara asta in strada!

 

Check Also

De ce au barbatii amanta? De ce barbatii nu schimba des amanta?

Episodul 1 – Cum a devenit Olivia amanta? Pentru cele mai multe femei e foarte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *