Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Anca Serea Sina (agramata) nu stie sa scrie corect romaneste

Anca Sina Serea agramata
Anca Sina Serea agramata – foto capture facebook

Nu trebuie sa stii limba romana daca esti frumoasa! Lipici ai oricum la toata lumea, inclusiv la fani.

Poti sa castigi Elite Model Look si sa devii imaginea mai multor brand-uri internationale, precum Head & Shoulders, Alix Avien sau Elite.

Poti sa absolvi Facultatea de Management si Administrație Publică si apoi sa joci la Teatrul Naţional în piesa “Sangre ardiente”, montată de Liza Panait şi Beatrice Rancea, şi sa pregatesti o altă apariţie în piesa “Viaţa Mariei Tănase”, conform paginii oficiale de pe Facebook.

Poti sa ai si un blog personal, pe care sa-l folosesti pentru promovare, desi in “about” adica “despre” blogul tau spui ca “nevoia de a afla cat mai multe lucruri interesante intr-un timp scurt m-a facut sa creez acest site.” Cu ajutorul unui blog/ site mai degraba impartasesti din experienta ta si povestesti cititorilor tai lucrurile interesante deja descoperite, nu pe cele pe care nu le stii si vrei sa le aflii, nu-i asa?

Totul iese la iveala cand postezi tu personal pe Facebook, fara sa-i mai lasi pe consilierii tai imagine sau de social media.

Conform pozei de mai sus, este vorba de Anca Sina Serea, care pune un “i” in plus. Mai bine sa fie decat deloc. Oare cu cati “i” scrie despre copiii ei sau despre alti copii pe blogul ei? 😀

Anca Sina Serea back to school!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *