Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Branding personal: fii vedeta din povestea ta

Gândiți-vă la unele dintre cele mai bune branduri din lume: Coca-Cola si Apple. Aceste mărci întruchipează o anumită identitate, personalitate și un set de valori.

Construirea unui brand nu este important numai pentru companii. Este o dovada vitală de a fi un profesionist de succes – mai ales în industria saturata de marketing. Construirea brand-ului personal,  adica a unei imagini personale de business, ar trebui să vă ajute să iesiti în evidență din mulțime.

Abilități de marketing pot fi utilizate în mod normal pentru conturarea unei imagini proprii unui manager. Toți managerii isi gestioneaza un brand personal, o imagine de business. Din păcate, cei mai mulți manageri nu sunt pe deplin conștienți de ceea ce înseamnă această imagine, ceea ce poate duce la multe poticneli in dezvoltarea carierei.

Ai nevoie de propriul tau brand personal pentru a te susține – și acesta este brandul care va trimite un mesaj către alți profesioniști și companii cu privire la cine sunteți, capacitățile dumneavoastră și ceea ce reprezentati si pe cine reprezentati. La urma urmei, asa se si formeaza relațiile de afaceri, deoarece întreprinderilor place să lucreze cu oameni care au incredere in ei si cred în ele. În esență, personal branding face relații mai puternice și mai valoroase.

Propriul vostru brand ar trebui sa fie suficient de puternic, astfel încât compania in care lucrati sa nu va faca redundant, iar dacă o face, alte companii sa fie capabile sa vada acest lucru si sa vina sa va oferteze pentru un job.

Cum anume sa faceti acest lucru? În primul rând, trebuie să realizati că trebuie să preluati controlul asupra a ceea ce se spune despre dumneavoastra și a percepției dumneavoastră in piață. Trebuie, de asemenea, să deveniti un centru de putere si un influentator in zona dvs. de expertiză.

Brand personal trebuie sa fie suficient de puternic astfel încât sa primiti un flux constant de oferte de locuri de muncă și diferite propuneri de colaborare de la agentii de recrutare și de la diferite companii.

Mai jos sunt câteva exemple, pe care le puteți lua pentru a construi propriul brand personal.

Povestea ta de Branding Personal 

Înainte de a începe sa construiti povestea voastra de business de succes in piata si pe diferite canale de social media, unde sa va postati profilul in care se va reflecta cel mai bine acest brand personal, trebuie să facetimai întâi un singur lucru: Trebuie să definiți povestea voastra de branding personal. Companiile doresc adesea să cunoască poveștile din spatele oamenilor cu care lucrează sau care vor lucra. În acest fel, se simt mai confortabil și încrederea se construieste mai usor.

Pentru a construi o poveste bună de brand personal, trebuie să te întrebi ce vrei să fie cunoscut. Vrei să fii expert de marketing în industria de tehnologie? Vrei să fii leader sau un director de business de succes cu “proven results”? Sau sa fii renumit atunci când vine vorba de impactul social al marketingului sau businessului condus de tine?

Nu contează ce este, dar este esențial să existe o tema mare pe ceea ce doriți să o faceti cunoscuta, și apoi toate eforturile dumneavoastra de branding personal sa fie centrate în jurul acestei teme. De asemenea, este important să fie autentică aceasta poveste de brand si sa nu fie greu de demonstrat.

sursa foto parkarbuzz.com

Check Also

Cum te pregatesti pentru intalnirea cu succesul?

In urma cu patru zile am descoperit intrarea secreta ca sa castigi mai mult si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *