Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Catalina Ponor – doua medalii de aur, sol si barna, la Cupa Mondiala, Baku

foto source digi24.ro

Catalina Ponor, a intrat in urma cu ceva timp intr-o polemica cu suporterii romani, care au acuzat-o ca este prea batrana ca sa mai participe la Olimpiada, ca ia locul unor fete mai tinere si alte rautati. Va mai aduceti aminte? Romanii foarte suparati pe ea mai ales ca-si alesese un prieten din Puerto Rico!

Ei bine, gimnasta romanca a ales sa raspunda prin rezultate, prin performanta, tuturor celor care au aruncat cu pietre in ea. Nu este deloc usor sa faci gimnastica! Poate mai mult ca in alte sporturi trebuie sa duci o viata sportiva, sa fii atenta la ce mananci, cat dormi, cat te antrenezi. Nu ai timp de viata sau placeri personala. Munca si foarte multe privatiuni.

Catalina Ponor a stralucit la ultima etapa de Cupa Mondiala, disputata la Baku, in Azebaidjan, unde a fost singura reprezentanta a Romaniei care a castigat medalii. Atat la feminin cat si la masculin! Doua medalii de aur, la barna si sol. Sapte gimnaști romani au fost prezenti la concursul de la Baku, Cătălina Ponor și Anamaria Ocolișan, la feminin, Cristian Bățagă, Adelin Kotrong, Alexandru Andrei Ursache, Vlad Cotuna și Ioan Laurențiu Nistor, la masculin.

Performanta este cu atat mai notabila, cu cat Catalina va implini pe 20 august varsta de 30 de ani! Si aproape 13 au trecut de cand romanca noastra a castigat trei medalii de aur la Olimpiada de la Atena din 2014.

Superba performanta a Catalinei Ponor. Sa o felicitam si sa o laudam ca merita!

Adropos de ce va spuneam: Din nou, Romania face performanta cu sportul feminin!

Check Also

Haterii Simonei Halep si haterii suporterilor ei

M-am ferit sa scriu in perioada turneului de tenis de la Roland Garros despre Simona Halep. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *