Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Cati romani vor sa te invete cum sa vinzi pe Amazon din Romania?

Cum sa inveti sa vinzi pe Amazon.com? Unde sa inveti? Cursuri vanzare pe amazon? Va pare cunoscut?

Spuneam ca acesta este noul El Dorado al romanilor si ca Cea mai bună afacere e să-i înveţi pe alţii cum să facă cea mai bună afacerenu-i asa?

Daca stii cum sa promovezi cursul, cum sa-i ancorezi, sa le dai impresia ca stii cum sa le rezolvi multe din problemele lor, atunci vei avea cursanti pe bada rulanta. Amazonienii de la Amazon SetUP Alex Huditan si Claudiu Stanculescu, sfatutiti de Lorand Soares Szasz au prelungit pana ieri inscrierile. E o alta tehnica de marketing sau vanzari, pentru cei care sunt avizati: daca esti nehotarat si nu te-ai inscris, ti-am mai dat o sansa acum daca tot ti-am aratat cum e sentimentul ca ai pierdut. Vrei sa traiesti cu el sau sa te inscrii? La feeling cel putin 200 tot s-au mai inscris!

Sa facem o scurtatrecere in revista a romanilor care vor “sa te ajute” sa casti bani, daca le dai si tu lor (multi) bani ca sate ajute:

  1. Amazonhub – Cursul “Amazon StartUp 2” incepe pe 10 iulie 2017 si pare cel mai ieftin curs pentru romani – doar 3,200 lei pentru participarea la acest curs de 16 saptamani (modulul 5 se tine in aceeasi saptamana cu modului. Adria Ciuca şi Alin Bugeac au 28 de ani şi locuiesc în acest moment in Budapesta. Adria este din orasul Bistriţa, iar Alin este din Bucureşti, dar au ales capitala Ungariei ca resedinta. Atentie au inceput sa vanda pe Amazon de mai putin de un an si deja dau lectii cum sa vinzi pe Amazon!
  2. Amazonienii lui Huditan si Claudiu Stanculescu. Cred ca de fapt este si al lui Lorand Soares Szasz 🙂 La borcanul cu miere vin multi sa linga… 😉 pretul cursului Amazon SetUP este 1500 usd, adica 6145 lei. Baietii se pricep foarte bine la promovare si la cursul SetUP 4 care incepe astazi s-au inscris peste 1100 de visatori. Ati citit bine una mie una suta de oameni care cred Alex si Claus le vor schimba viata. Si eu sper, pentru ca sunt cativa care au facut imprumut la banca sa urmeze acest curs!
  3. Adina & Peter promoveaza cursul Amazing Seller Machine 7, pentru 3500 dolari plata one time. In 4 rate cusrul ajunge la 4000 usd, iar in 6 rate cursul costa 5000 usd. Ei vor sa schimbe Romania si sa ii ajute pe romani sa iasa din saracie daca platesc banii astia! Sunt foarte slabi speakeri, foarte slabi prezentatori, balbaiti, dar au si ei piata lor, semn ca romanii sunt usor de … entuziasmat. Adina si Peter au si ei propriul grup pe Facebook – The Culture of Achievement. 

Sunt insa si foarte multe cursuri la bani mai putini, cum sunt cursurile de pe Udemy.

Check Also

Cursuri Amazon care sunt in acest moment?

Sesiunea de toamna a tuturor cursurilor despre Amazon e pe care la sa inceapa! Foarte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *