Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Ce se intampla cand te paraseste Sponsorul?

In minte imi rasuna niste versuri dintr-o melodie a lui Alexandru Andries: “ea e acum o fata singura / si nu stie sa traisca asa”.

Magda, toata viata ei, nu a muncit, a fost intretinuta de El! L-a cunoscut in primul an de facultate, dupa primul semestru. Venise in Bucuresti la facultate desi parintii ii spusesera ca nu bani sa o intretina. A avut ceva bani stransi dupa doua veri muncite pe litoralul romanesc.

Acolo in ziua libera, dupa o noapte petrecuta intr-un club renumit din Mamaia, a avut primul soc. A plecat in camera de hotel cu un baiat de care se indragostise in acea noapte. A crezut ca e reciproc, ca e un coup de foudre aka love at the first sight sau pe romaneste dragoste la prima vedere si a facut dragoste daruindu-se toata.

Dimineata s-a trezit relativ devreme si cand i-a spus ca trebuie sa mearga la job, a avut acel soc. Baiatul s-a trezit buimacit, i-a spus ca a fost fenomenala si a intrebat-o “cat e afacerea”. Crezand ca o intreaba de salariul de la terasa, i-a raspuns ca “de baza ia 900RON, dar se bazeaza mult pe extra tips” si a plecat sa se aranjeze la baie.

Cand a iesit, grabita fiind, l-a intrebat daca se mai vad si maine seara, ea terminand jobul la terasa a doua zi dimineata. Baiatul zambind printre doua fumuri de tigara, a confirmat, precizand ca doar daca-i convine extra tipsul lui.

Mai tarziu, in geanta a gasit in euro tipsul la care se referea baiatul de care se indragostise. Dupa furia de rigoare, a realizat ca banii au ajutat-o cand a avut mai mare nevoie de ei.

Exact in weekendul in care s-a folosit de bani, a iesit pentru prima data intr-un club bucurestean, invitata fiind la ziua unei prietene din acelasi oras cu ea. Acolo l-a revazut pe baiatul cu extra tipsul generos din Mamaia. El a venit la ea, si ea a crezut ca putin ii fusese dor de ea, cand a intrebat-o de ce nu s-au vazut a doua zi? S-a inselat! Si-a cerut scuze, poate ca extra tipsul lasat fusese prea mic.

TheĀ hell – nooo, era salariul ei pe doua luni! Nu a apucat sa-i raspunda pentru ca, el i-a spus ca vrea sa se revanseze si sa-i faca cunostinta cu un prieten mai bogat ca el!

Si azi Magda se jura ca s-a dus atunci doar ca sa-l faca gelos, desi nu o crede nimeni. Usor grizonat, prietenul mai bogat, s-a purtat exemplar, un adevarat gentlemen. Un expat adus de o companie multinationala, care a exploatat momentul si mai facea si alte afaceri pe langa jobul de corporatist.

Au urmat 4 ani cu vacante multe pentru Magda, care-l insotea aproape saptamanal in business trip, cele mai multe in afara tarii. Era chiar angajata la multinationala, desi nu a dat niciodata pe la sediu, si primea un salariu lunar pe langa diurne de deplasare si alte bonusuri de performanta, cum se numeau in lumea corporatista.

Mandatul acestui inedit sponsor insa s-a terminat dupa cei patru ani si el a fost mutat in alta tara. Nu l-a insotit si acolo pentru familia sponsorului se decisese sa vina cu el in acea tara.

Normal ca inainte de plecarea lui, si-a dat si ea demisia de la companie. Si nu stie ce se va intampla in continuare, pentru ca nu l-a intrebat ce functie a avut, ce job a prestat, ca isi treaca in CV primul loc de munca.

Check Also

De ce au barbatii amanta? De ce barbatii nu schimba des amanta?

Episodul 1 – Cum a devenit Olivia amanta? Pentru cele mai multe femei e foarte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *