Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Colectiv, Bamboo, cine urmeaza?

Dupa un an si cateva luni de la tragedia din Colectiv, un nou club de noapte se face scrum: Bamboo.

Doua cluburi diametral opuse din toate punctele de vedere.

Primul, Colectiv, un club de noapte ieftin, improvizat intr-o hala de pe o fosta platforma industriala, plina e rockerasi care isi permit o bere ieftina si oameni, marea majoritate destepti si inteligenti, dar scarbiti de o societate bazat pe furt si ignoranta.

Al doilea, Bamboo, dupa multi cel mai select club de noapte din Romania, implicit si foarte scump, amplasat in vecinatatea Lacului Tei, plin de oameni bogati, care cheltuie intr-o seara salariul pe un an al unui om obisnuit, jmekerasi, ignoranti si car ecred ca totul li se cuvine pentru ca au bani.

Exista o vorba – moartea nu tine cont daca esti bogat sau sarac! Dar nimeni, fie sarac, fie bogat, nu merita sa moara din neglijenta altora sau din dorinta unora de a face bani cu orice pret, fara sa respecte regulile, legislatia in vigoare sau alte normative.

Clubul Bamboo functiona pe raspunderea (scrisa) a unuia dintre patroni. Pentru ce s-a intamplat acolo, cazurile de intoxicare, pentru oamenii care au ajuns la spital, intoxicați cu fum, dar și cu atacuri de panică și hipotermie, cum isi asuma acest patron raspunderea?

Proprietarul clubului Bamboo, italianul Joshua Castellano (51 de ani), a declarat ca toate cluburile sunt niste cocini.

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat in timpul interviului luat in cursul diminetii de sambata de postul Digi24, despre clubul Bamboo ca nu avea autorizație de funcționare, autorizatie de constructie si alte avize.

Cate cluburi nu sunt in aceasta situatie, desi imediat dupa incendiul din Colectiv, statul roman a demarat o ampla campanie de verificare a tuturor neregulilor din cluburile de zi si de noapte? Oare cum au inchis ochii functionarii publici si de ce nu au aplicat legea?

Sunt intrebari la care nu vom afla un raspuns, insa il putem banui, nu-i asa?

Si ni se promisese ca se vor lua masuri drastice! In aceste conditii, in care la un an distanta de la tragedia din Colectiv, aflam despre Bamboo ca functiona fara autorizatie, insemna ca trebuie sa ne asteptam si la alte cluburi care vor lua foc.

NU avea autorizatie de functionare si alte avize, dar functiona pe raspunderea proprietarului, adica s-au gasit portite de scapare si de a fenta legea.

De ce Bamboo functiona fara autorizatie si firmele carora ANAF le taiase TVA-ul nu puteau sa il recupereze la loc pana cand nu primeau vizita inspectorilor, de exemplu?

Cine urmeaza?

Check Also

De ce au barbatii amanta? De ce barbatii nu schimba des amanta?

Episodul 1 – Cum a devenit Olivia amanta? Pentru cele mai multe femei e foarte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *