Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Corporatistii in cluburile de noapte din Bucuresti

Viata de noapte atrage foarte multi amatori de distractie si relaxare. Noaptea are vraja ei!

O categorie aparte a clientilor din cluburile de noapte sunt corporatistii. Au bani si cheltuie sume mai mult sau mai putin importante pentru ca isi doresc sa se distreze la maxim, sa-si scoata parleala orelor lungi de sclavie din corporatie din timpul saptamanii.

Atat barbatii, cat si femeile sunt amatori ata de distractie, cat si de sex. Cu o singura diferenta: barbatii s-ar combina cu orice femeie cu care sa faca closing la final de noapte, in timp ce femeile isi aleg dupa propriile criterii cu ce barbat sa isi incheie noaptea, iar daca niciunul nu corespunde, pleaca singura acasa, cu mai multe sau mai putine regrete.

Cluburile de noapte si-au segmentat clientii dupa puterea de a cheltui banii si/ sau dupa varsta. Lucrul asta se vede cel mai bine in Centrul Vechi al capitalei Romaniei.

Nu voi face reclama niciunui club de noapte din Centru Vechi al Bucurestiului dar avem:

  • cluburi scumpe pentru toata lumea
  • cluburi pentru cei peste 30 de ani
  • cluburi pentru pusti sau cei pana in 30-35 de ani
  • cluburi ieftine unde mai toata lumea sa-si poata permite berea sau sucul

Corporatistii prefera a doua categorie, mai ales daca avem de a face si cu o locatie selecta. Desigur ca, daca preturile in aceste cluburi sunt putin mai mari, ca sa segmenteze clientela, e si mai bine. Va spuneau ca ei au bani de cheltuit, si in plus nu vor sa se amestece cu … saracii.

Intr-un astfel de club, am ajuns intr-una din serile, mai precis, noptile trecute. Noaptea a tinut pana la 3:00-3:30 dimineata, cand majoritatea corporatistilor, combinati sau nu, s-au retras acasa sau sa bea o cafea ca sa se cunoasca mai bine.

Mesele erau ocupate de cei care aniversau o zi importanta, fie de nastere, fie sarbatoreau indeplinirea targetelor, fie iesisera cu echipa in oras (cu bugetul cuvenit unei astfel de activitati! 🙂 ). Mai rar, poate una sau doua mese, erau ocupate de clientii obisnuiti ai clubului. Restul clientilor roiau in jurul barului.

Patronii barului, au avut grija ca proportia barbati – femei sa fie echilibrata. Deja dupa orele 22:00 cand barul era destul de plin, barbatii singuri nu mai aveau voie sa intre!

Corporatistele cate doua, cate trei sau chiar patru prietene, venite singura in club la distractie, au inceput sa-si consume energia, dansand, dar si scanand orice barbat, care intra singur sau insotit de un prieten.

Femeile stiu ce vor. Apoi, ca sa-l scoata din turma, nu este decat o chestiune de timp. Un dans, un zambet, o ciocnire din senin sau o intrebare sau o rugaminte (“stii unde este toaleta?”, “imi arati si mie unde este toaleta?”, “poti sa ma ajuti te rog frumos cu niste servetele de la bar?”, “fumezi? imi arati si mie unde se fumeaza?”)

Si da alt loc unde te poti “imprieteni foarte usor” este la tigara! Acum nu s emai fumeaza in interior, asa ca toata lumea merge in acelasi loc si poate socializa mai repede!

Despre cum se intampla efectiv apoi si dupa ce se pleaca din club, va las pe voi sa descoperiti, daca nu ati descoperit deja!

Chiar asa, vi s-a intamplat?

 

 

Check Also

De ce au barbatii amanta? De ce barbatii nu schimba des amanta? – partea a doua

Episodul 2 – Cum a ajuns cu voia ei Olivia amanta? Ieri v-am povestit cum …

One comment

  1. I wish you and your family a very Happy and Prosperous Year of the Rooster!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *