Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Cum poate Romania castiga Eurovision?

Eurovision 2017

Nu ma pricep la muzica, dar stiu sigur ca Eurovizionul este un vector bun de imagine pentru un interes bine cristalizat. Toată Europa sta muta si Votează mai mult sau mai putin emoțional sau motivațional in funcție de interesele de moment. Cât de idioți si cretini sa fim sa nu observam ca si acest show are un important substrat geopolitic?

Adica in pragul aniversării centenarului Marii Uniri, cand noi trebuie sa arătam lumii cât de uniți suntem si dupa 100 de ani, noi-prin decidenții noștri Calificați, acordam 12 puncte (Adica maximul posibil )Olandei, care economic si politic ne-a bubuit pe unde ne-a prins (vezi veto in Shengen), iar Moldovei fiica rapita nedrept României, ii acordam 8 puncte?!!

Culmea, moldovenii noștri ajung pe podium , demonstrandu-si valoarea! Pai, cretinilor si nevolnicilor din structurile decidente din statul roman, va spun ca Romania, da a doua mare comunitate de imigranți ( peste 5 milioane) din Europa dupa polonezi! In acest context, dobitocilor, daca ați avea un program serios si motivațional pt toți romanii noștri aflați in străinătate , cu voturile lor unite am câștiga an de an Eurovizionul fără nici o problema!

Numai 5 milioane de voturi pro, venite din GB, Italia Spania Germania Moldova sau Țările Nordice ar rezolva definitiv dilema câștigătorului !

Sau miza e prea mica si nu va iese niciun gheșeft vânzătorilor si trădătorilor de neam si tara!!

Doar vizualizați: Romania , câștigătoarea Eurovisionului din acest An!

Cebeneficii de imagine am avea?

Check Also

De ce au barbatii amanta? De ce barbatii nu schimba des amanta? – partea a doua

Episodul 2 – Cum a ajuns cu voia ei Olivia amanta? Ieri v-am povestit cum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *