Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Cum poti fi creatorul vietii tale ideale?

Fii creatorul vietii tale ideale! Te-ai gandit macar o singura data ca e bine sa crezi in Dumnezeu, dar cel mai bine e sa crezi in tine? Inainte sa crezi in orice vrei tu, nu doar in Dumnezeu, sa te pui pe tine pe primul loc si sa crezi in tine?

Pune-ti imaginatia sa creeze viata ta ideala. In toate eforturile si actiunile pe care le vei face sa nu uiti care este telul tau! Iti garantez ca lucrurile vor parea sa se miste incet, poate nesigur, numai pana cand vei incepe sa crezi… apoi, sa te tii!  

Asa cum spunea Napoleon Hill, „Cand bogatiile incep sa apara, vin atat de repede si intr-un asemenea numar, incat ne putem intreba unde au stat ascunse in toti acesti ani.

Si crede-ma, va trebui sa fii pregatit pentru asta! Inainte de orice altceva trebuie sa stii ca vointa, perseverenta si viziunea sunt esentiale! Si asa cum spun americanii never give up! Gandeste-te ca a ajunge la ce ti-ai propus este un maraton, nu un sprint. Trebuie sate antrenezi sa rezisti la un efort pe distanta lunga. Te mai accidentezi, vezi altii care te depasesc la un moment, dar nu uita ca pana la final e cale lunga! Poti pierde o batalie, uneori pierzi si strategic, ca sacastigi in final razboiul.

Fa-ti timp si pune pe hartie:

  • 5 (sau mai multe) locuri pe care vrei sa le vizitezi
  • 5 (sau mai multe) persoane pe care vrei sa le intalnesti
  • 5 (sau mai multe) lucruri pe care vrei sa le detii
  • 5 (sau mai multe) abilitati pe care vrei sa le dobandesti
  • 5 (sau mai multe) conturi bancare personale si cati bani vrei sa ai in fiecare dintre ele
  • 5 (sau mai multe) business-uri care vrei sa-ti apartina
  • 5 (sau mai multe) super-puteri pe care sa le ai, daca ar fi posibil

Acorda-ti timpul necesar si nu uita sa te distrezi atunci cand il faci. E mult mai placut sa lucrezi cand e fun! Trateaza lucrurile cu multa seriozitate, si nu uita sa te distreazi serios.

E important sa stii ce vrei. De preferat sa faci exercitiul in urmatoarele 7 zile. Lasă un comentariu mai jos cand ai terminat.

La final un citat de la Mark Twain, care sumarizeaza exact ce nu ai facut:
„Pot invata pe oricine sa obtina tot ceea ce-si doreste de la viata. Din pacate n-am intalnit inca persoana care sa stie exact ce-si doreste.”

Check Also

Modelul de business pe Amazon explicat Pasii vanzarii

Am primit mai multe intrebari depre ce faci si care sunt etapele pana lansezi un …

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *