Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Cum te pregatesti pentru intalnirea cu succesul?

In urma cu patru zile am descoperit intrarea secreta ca sa castigi mai mult si am facut o lista cu 6 persoane pe care iti doresti sa le intalnesti si cu care esti gata sa-ti petreci timpul. Ti-ai pus pe hartie cate ceva despre fiecare, despre averea lor si despre felul in care interactionati.

De data aceasta vom trece la nivelul urmator, asa ca vom scrie scenariul unei experiente anume pe care sa o ai cu una din acele persoane.

In felul acesta, atunci cand vei ajunge sa cunosti oameni bogati, celebri si influenti, mintea ta va fi pregatita. In realitate e atat de usor sa ajungi la ei, insa, pentru ca oamenii nu sunt nici pe departe pregatiti, lucrul acesta nu se intampla aproape niciodata.

E mai important decat ne-am imagina sa fim pregatiti pentru oportunitatile care apar in vietile noastre. Sunt multi aceia care muncesc din greu ani in sir, asteptand sansa vietii lor, iar cand apare pur si simplu dau cu piciorul tuturor acelor ani de munca, tocmai pentru ca nu-s pregatiti.

E bine sa stii ca oamenii foarte bogati au o retea formidabila de prieteni influenti. Cel putin 90% din averea pe care o vei face va depinde in mod direct de calitatea oamenilor din viata ta.

Cei bogati accepta in preajma lor persoane care au abilitatea de a gandi prosper si de a se simti confortabil atunci cand interactioneaza cu oameni de succes si plini de bani. Exercitiile noastre nu fac altceva decat sa te antreneze pentru asta.

Si iata exercitiul din aceasta postare:

 EXERCITIU:

Pe un sfert sau jumatate de pagina creeaza scenariul experientei pe care o ai atunci cand intalnesti acea persoana si fa in asa fel incat totul sa se petreaca intr-un loc frumos, intr-o situatie ideala.

Cu cat adaugi mai multe detalii, cu atat o sa functioneze mai bine.

Uite cum am facut eu…

Exemplu:

“Chiar iau cina cu Vin Diesel! Sunt atat de fericit si entuziasmat sa fiu in compania lui… Ne aflam intr-un restaurant deosebit la etajul superior al Celei mai Inalte Cladiri din New York; niciodata n-am intalnit ospatari mai bine pregatiti decat aici, serviciul este fenomenal.

Panorama orasului este de-a dreptul magnifica, nici nu mi-as fi putut imagina asa ceva. Discutam un subiect foarte drag amandurora. Imi povesteste cum a invatat sa-si execute cascadoriile cu masina si cum a fost de cateva ori la un pas de moarte in ultimul film din seria Fast and Furious.

Mai sunt cu noi multi prieteni fenomenali, cu care ma simt tare in largul meu. Rar mi-a fost dat sa vad oameni mai haiosi decat ei, ma simt atat de conectat, de impacat si de implinit aici! Conversatia noastra dureaza ore in sir, insa noi avem impresia ca timpul s-a oprit in loc.

Inainte de plecare schimbam numerele de telefon, iar Vin Diesel ma invita la casa lui de pe plaja, sa petrec impreuna cu celelalte vedete de cinema, iar eu accept cu bucurie.”

***

Pentru a trece in etapa urmatoare trebuie sa descrii cel putin doua persoane. Cu toate astea, daca vrei sa te implici cu adevarat si daca te anima exercitiul, fa-l pentru toate cele sase persoane! Cu cat sunt mai multe cu atat vei progresa mai tare!

Tine minte, toate exercitiile de la inceput sunt ca in filmul Karate Kid, atunci cand eroul principal trebuie sa-si ridice jacheta de sute de ori, pentru crearea reflexelor musculare. Sau, daca ai vazut varianta originala, “lustruieste-n dreapta, lustruieste-n stanga”.

Atat lucrurile practice, cat si filozofia prosperitatii trebuie exersate pana se transforma in automatisme, pana cand devin o a doua natura pentru noi.

Distreaza-te cat de mult poti, doar e vorba de viata ta ideala, n-ai uitat, da? 😊

 Lasa-mi un comentariu si povesteste-mi experienta avuta…

Check Also

Sfaturi pentru cei care invata si vor sa vanda pe Amazon

In ultima perioada am fost asaltat pe Forum, si chiar in privat – dupa ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *