Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

De ce au barbatii amanta? De ce barbatii nu schimba des amanta? – partea a doua

Episodul 2 – Cum a ajuns cu voia ei Olivia amanta?

Ieri v-am povestit cum a devenit Olivia amanta!

Rusul a plecat dupa trei ani! Compania l-a mutat in alata tara. Olivia nu a avut curajul sa se mute cu el, desi acesta i-a propus. Trebuia sa termine facultatea si in plus se gandea ca parintii ei vor fi distrusi daca vor afla adevarul.

Avea insa un apartament intr-un bloc nou construit in zona Unirii Nerva Traian si inca vreo 10000 de euro in banca. Rusul plecand, nu mai putea continua la firma, stiau toti de statul ei si ca de fapt ea nu stia sa faca nimic pe acolo, asa ca viitorul nu suna bine deloc.

La o saptamana dupa plecarea rusului, s-a intalnit cu Sergiu, un roman cu business propriu si partener de afaceri cu fostul ei iubit – sponsor. Sergiu a invitat-o a doua zi sa ia cina impreuna, vazand-o foarte trista. Olivia a acceptat si s-au vazut in seara urmatoare. La 45 de ani, usor grizonat si cu un trup lucrat la sala, Sergiu arata chiar mai bine ca rusul. Si pentru ca-l stia partener de afaceri apropiat al fostului iubit, Olivia, inca suferind si vulnerabila, i-a povestit lui Sergiu, cu sinceritate despre drama ei.

In seara aceea a devenit, chiar si in acceptiunea ei amanta! Sergiu a lasat-o sa povesteasca tot, ciocnind insa la intervale regulate paharul de vin cu al ei. Ciudat, rusul nu facea la fel, asa ca a considerat o joaca, dar la sfarsitul careia s-a ametit. Cand a terminat de povestit, Sergiu i-a facut propunerea: urma sa devina amanta lui, nu va munci la firma lui, dar va primi lunar in contul ei un salariu foarte bun, ea nu va avea niciun iubit cat timp vor fi impreuna, si va fi disponibila numai pentru Sergiu.

Nici acum nu stie de ce a acceptat asa de repede: sa fi fost banii sau lipsa lor, sa fi fost Sergiu care arata mai bine ca rusul, sa fi fost siguratatea, sa fi fost vulnerabilitatea? In seara aceea Sergiu a dormit prima data la ea!

Relatia a evoluat altfel decat cea cu rusul. Devenise confidenta lui Sergiu, stia tot despre sotia lui si afacerea lui. Firma lui Sergiu mergea din ce in ce mai bine, iar el a plecat o perioada destul de lunga sa deschida birou si la Sofia. Se vedeau numai vineri si mai vorbeau o data sau de doua ori pe saptamana la telefon. In schimb salariul venea si asta era foarte bine, dar Olivia incepuse sa se simta singura.

La ziua de nastere a unei colege de grupa, petrecere data intr-un club bucurestean, s-a impiedicat si a varsat paharul de vin alb pe un evreu, cu afaceri in Romania si Israel. Evreul a citit-o din prima si a invitat-o a doua zi la cina la un restaurant din incinta hotelului de 5 stele unde era cazat a doua zi. Ca sa-i accepte scuzele!

A doua zi, revenindu-si dupa petrecere, l-a sunat pe evreu sa anuleze cina. Evreul insa a negociat, a intors-o si s-au vazut mai repede, intr-o ora! Olivia i-a povestit despre iubitii ei, asa cum i-a descris. Evreul a inteles tot, i-a spus ca el vine numai in timpul saptamanii in Romania si ca daca exista chimie in seara aceea in camera lui de hotel, ii face si el salariu! iar acea prima seara va fi si ea platita! Stia ca evreii sunt zgarciti si mai mult de fun, Olivia a negociat si prima seara si salariul pe care avea sa-l primeasca. Ce nu stia Olivia e ca evreii sunt zgarciti, nu si daca le place femeia pe care o vor!

Obtinand tot ce si-a dorit in negociere, Olivia s-a trezit ca nu mai poate da inapoi si mers in camera de hotel a evreului.

_ Urmarea in postarea de maine!

Check Also

Cum faci Orice, este exact cum le faci pe Toate!

Nu suna foarte bine in limba romana,”Cum faceți orice este cum faceți totul”, dar in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *