Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Eric – un baiat intretinut

L-am cunoscut pe Eric intamplator la o petrecere. L-am scos dintr-o incurcatura, care ar fi putut sa ii fie fatala relatiei si ne-am imprietenit. Asa am aflat adevarul despre viata lui. Interesant este ca l-am ajutat crezand ca prietena lui este mama lui! 🙂

Apoi l-am invitat la o cafea a doua zi si pentru ca imi era dator, sau poate de rusine, a acceptat. A ales el insa o cafenea cu trafic moderat si s-a asezat la o masa oarecum izolata – sanse mici sa ne auda cineva ce vorbim.

In timpul facultatii, ca sa faca ceva bani si sa poata in acelasi timp sa mearga si la cursuri, a ales sa dea meditatii la matematica. Asa ca a dat anunt ca “mediteaza matematica pe intelesul tuturor” si uite asa l-a sunat doamna Cristina, pentru fetita ei, eleva in clasa a XI-a la un liceu din centrul Bucurestiului.

S-au intalnit intr-un bloc nou construit, intr-un apartament cu patru camere mobilat ca in filmele americane. I-a parut rau ca ii spusese pretul pentru sedinta de meditatie la telefon, dar pentru ca nu avea decat doi copii pe care-i mai medita, nu vroia sa piarda clienta, a lasat-o asa. Oricum anuntul nu avusese prea mare succes poate si pentru ca scoala incepuse de ceva vreme, era deja luna noiembrie si lumea isi gasise deja meditatori.

Doamna Cristina era o femeie inca frumoasa la 40 si ceva de ani, care se casatorise cu un italian si impreuna o aveau pe Mona. Pustoaica crescuse in Italia, dar de un an si jumatate au fost nevoiti sa vina in Bucuresti. Italianul avea un business care crescuse destul de mult si oricum se cam saturase sa tot faca naveta Italia – Romania.

Vile in Pipera si la munte si cateva apartamente in Bucuresti, doua doar pentru ei, daca erau nevoiti sa ramana “in oras”. Cateva proprietati in Romania si alte cateva in Italia.

Desi Mona schimbase multi meditatori la matematica, pentru ca nu reusisera sa o faca sa inteleaga ce se preda la liceu, cu Eric a fost altfel. Cum – necum, Eric i-a explicat matematica pe intelesul ei si uite asa a fost meditatorul ei pana la finalul liceului.

Cristina venea inopinat in timpul sedintelor de meditatie si de cele mai multe ori o certa pe Mona, ca se imbraca neacvat pentru o meditatie.

Cand Mona a luat la matematica la bacalaureat 9,25, cea mai mare nota  de la toate disciplinele de examen, Cristina l-a invitat la un pranz la un restaurant sa sarbatoreasca reusita. Au si Mona impreuna cu prietenul ei, dar au trebuit sa plece mai repede, Cristina de fericire s-a imbatat de la singurul pahar de vin si Eric a condus-o acasa cu taxiul.

Atunci s-a intamplat prima data! 🙂 Si ca sa nu plece pe perioada verii sa munceasca la un internship in Marea Britanie, unde isi gasise, Cristina i-a facut un salariu, ca sa fie la dispozitia ei.

Asa a devenit Eric, toy boy-ul Cristinei, o femeie foarte geloasa si posesiva si de aceea trebuia sa fie mereu cu bagare de seama. Eric insa s-a obisnuit sa joace acest rol, si deja ii facea placere.

Nu cred ca va fi la nesfarsit toy boy-ul Cristinei, dar el mi-a spus ca a ajuns sa cunoasca si alte “doamne” care l-ar dori, si a cunoscut si alti toy boys din lumea selecta la Bucurestiului. Asa ca nu-iar fi greu sa fie jucaria altcuiva.

S-a suparat insa cand i-am spus ca in limba romana toy boy se traduce prin baiat intretinut sau cocota masculina.

 

Check Also

De ce au barbatii amanta? De ce barbatii nu schimba des amanta?

Episodul 1 – Cum a devenit Olivia amanta? Pentru cele mai multe femei e foarte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *