Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Femeia Moderna Maritata – Unul o Merita, Altul o Are

E tot timpul aranjata si pusa la punct. Este frumoasa, desteapta, inteligenta si are o cariera de succes.

Corporatismul american a adus si multe lucruri bune. Femeile cu adevarat capabile au reusit si au avansat la locul de munca, datorita competentelor lor si pe criterii de performanta. Nu pe altfel de criterii! Ca mai este si frumoasa este un bonus!

S-a indragostit in facultate si s-a casatorit in anul de master, imediat dupa facultate. Nu a stiut atunci ca viata adevarata incepe dupa. La facultate toti au cam acelasi scop, sa o termine. Desi si aici sunt ceva diferente: pentru unii nu conteaza cum termina facultatea, numai sa o absolve, pentru altii conteaza sa fie cei mai buni si sa aiba toate notele mari. Dar nu baga nimeni de seama lucrul acesta.

Prima categorie, pentru ca este si mai numeroasa, spun despre cei care iau note mari, ca sunt tocilari si nu stiu sa se distreze. Culmea, tot din prima categorie sunt alesi cei mai populari. Interesant este ca fetele din prima categorie sunt atrase de baietii populari, pentru ca vor sa fie “primele” si aici. Si sunt gata s impresioneze o lume intreaga ca sa o vada baiatul pe care a pus ea ochii!

Asa s-a intamplat si cu femeia devenita moderna si maritata. A fost cea mai buna din anul ei de facultate si s-a casatorit cu baiatul popular din acelasi an.

Au urmat trasee de business diferite. Ea si-a dorit promovarea si o cariera de succes si mai departe. El nu a fost la fel de ambitios, ba chiar pentru ca si-a facut o gasca frumoasa de prieteni de fotbal seara si iesit la bere, a doua zi la job era putin obosit si mai neatent.

Anii au trecut si ea a devenit o femeie moderna, respectata, un manager si director foarte bun. Deplasari in tara si strainatate, a facut ca relatia sa se raceasca. Desi e o femeie foarte desteapta, la capitolul dragoste si iubire, este naiva. Poate lipsa experientei? E genul de femeie despre care te-ai intreba, daca ai cunoaste viata ei, de ce se complace intr-o relatie care nu ii mai ofera nimic.

Este o femeie moderna, maritata, care traieste o drama ce exista dintotdeauna, desi este foarte inteligenta. Traieste o drama si uneori, cufundata in munca, nici nu constientizeaza ca e asa.

E genul de drama care intriga barbatii puternici cu care interactioneaza, care multi sunt gata sa-i puna lumea la picioare. Unii au incercat, ca deh au fost datori sa incerce, dar cei mai multi au regretat ca au incercat, daca nu au vrut sa inteleaga primul refuz discret si finut.

Nu este o femeie, ci este un barbat, cel mai bun prieten. De fapr sunt vreo doi, trei. Ei se afla mai mereu disponibili si fac ce fac, ca sa fie mereu prin preajma ei, asteptand sa-i deschida ochii. Ei o merita, dar celalalt o are!

Ai intalnit femeia asta?

Check Also

De ce au barbatii amanta? De ce barbatii nu schimba des amanta?

Episodul 1 – Cum a devenit Olivia amanta? Pentru cele mai multe femei e foarte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *