Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Isi Nicușor Dan DEMISIA din USR?

Demisionează, nu demisionează, demisionează, nu demisionează … Nu cred ca Nicusor Dan isi va da demisia din USR!

Surse din USR zic că Nicușor Dan a anunțat că demisionează din funcția de președinte. Asta pentru că în partid s-a stabilit ca USR să fie împotriva modificarii Constituției privind “familia tradițională”.

Partidul meu… guvernul meu… romanii mei si alte bulshituri de genul asta, imi aduc aminte din discursurile lui Nicu Sordan. Si ca sa fiu in acelasi ‘ton’ cu el, sunt foarte curioasa, urmeaza inscrierea in PSD sau o candidatura la patriarhie, ceva? #detoatajena #halalpersonaj

Ce sa spun, e rezolvata o mare problema nationala ! Mare viziune politica, mare victorie.
Daca tot asa o sa se lase tarati in toate petardele si capcanele pe care le intinde Sistemul o sa-si iroseasca putinele forte luptandu-se intre ei pentru teme de rahat.

Baietul aista o fi el bun la matematica, dar la politica e zero. Bine, bine, e zero si la arta conversatiei, la diplomatie, la persuasiune, etc. Mai degraba, daca politehnistii au privirea inteligenta, Nicusor Dan m-a convins ca matematicienii au privirea vraiste si nici nu stiu sa se exprime!

In business, mai ales in corporatie, chiar daca ai cea mai buna idee, chiar daca ai cea mai buna demonstratie, care salveaza milioane de euro compania, daca nu stii sa-ti exprimi ideea, daca nu stii cum sa o plasezi in context, e degeaba! Nimeni nu te baga in seama! Corporatia e si ea o scena politica in care nu ai voie sa vorbesti deplasat si sa folosesti un vocabular suburban. Pacat ca politicienii nu au trebut prin corporatie inainte sa ajunga in parlament…

Revenind la declaratia lui Nicusor Dan, poate ma ajutati cu niste raspunsuri la niste intrebari legate de acest subiect, care mi-au venit oarecum firesc:

  • Cât de bou (cuvant corporatist acceptat) să fii să renunți la ani de muncă și la al treilea partid al țării fiindcă niște oameni preferă să facă sex altfel decât tine (și mult mai des)?
  • De ce “protejarea” familiei “traditonale” este o problema nationala in Romania? Se casatoresc prea multi homosexuali si casatoriile mixte au ajuns sa fie considerate “conservatoare”? Poate sa imi explice si mie cineva? Multumesc anticipat!

Daca chiar isi da demisia, si se sparge usr atunci psd are drum liber sa guverneze fara sa fie deranjat. Banuiesc ca la psd se pune sampania la rece

Divide et impera nu trebuie musai implementat pentru un om, o grupare, e o strategie generală şi roadele sunt bogate. Oricum, speculăm. Se alinta si Nicusor Dan de Ziua Copiilor!

One comment

  1. Ce ratat e Opozitia! Politic vorbimd, poate la matematica o fi bun….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *