Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

SCURTA POVESTE PENTRU PARINTI

Tatal Ghinda il ia pe tanarul Ghinda deoparte si ii spune:
– Dragul meu, noi nu am avut posibilitati dar am muncit sa iti creem tie cele mai bune conditii. Tu ai sansa sa evoluezi. Sa nu mai fii doar un simplu stejar dintr-o padure de deal. TU vei fi un extraodinar Cocotier pe o insula in Caraibe.
Si i-a aratat poze extraordinare cu viitorul lui, cu apusuri de soare, cu ape albastre, cu nisipuri albe si turisti bogati. I-a dat sa citeasca carti scrise de CocoGuru (”Cum sa fii Cocotier de Caraibe”, ”Elibereaza Cocotierul din tine!”, etc.). La trimis la facultatea de Cocotieri si la un MBA de Cocotieri, l-a obligat sa faca networking cu cei mai tari Cocotieri si l-a pus sa spuna, in fiecare dimineata, ”Sunt un Cocotier de Succes!”.

INTREBARE: Cand a ajuns la maturitate, ce credeti ca a devenit Tanarul Ghinda? Un Cocotier de Succes? Sau un Stejar frustrat?

CONCLUZIE: Daca vrei sa iti ajuti copilul, ajuta-l in directia in care are EL talent si chemare, nu ii directia in care visai tu sa ajungi!

Sursa povestii: inspirata din diversi scriitori de povesti motivationale (nu am reusit sa aflu cine a fost primul)

Check Also

Modelul de business pe Amazon explicat Pasii vanzarii

Am primit mai multe intrebari depre ce faci si care sunt etapele pana lansezi un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *