Breaking News
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Simona Halep nu mai are nicio scuza la Indianapolis

Simona Halep – Foto source: tennisworldusa.org

Am acceptat cu bucurie invitatia de a scrie rubrica de sport pe acest blog fabulous.  🙂 Sportul feminin in acest moment este singurul care mai scoate Romania din anonimat! Simona Halep, Ana Maria Branza si echipa de spada a Romaniei, handbalul feminin, mai nou cu CSM Bucuresti, si cam gata. Alte bucurii pe care sportul romanesc sa ni le aduca nu prea avem.

Tenisul este un sport iubit atat de femei, cat si de barbati. Si a (re)devenit iubit in Romania datorita Simonei Halep. Prin atitudinea ei, Simona nu a cucerit doar Romania, ci intreaga planeta. Are fani peste tot in lumea aceasta. Are fani atat suporterii straini si romani, care traiesc in tarile unde joaca ea, dar are fani si printre sportivele din circuitul de tenis WTA . Atitudinea ei este cea care a ajutat-o sa fie atat de indragita.

Din pacate Simona nu a traversat o perioada prea buna in ultima perioada. Si cand spun ultima perioada ma refer la ceva mai mult de ultimele sase luni. O greseala de comunicare si PR a facut ca anunturile despre accidentarile ei, fie la calcai, fie la genunchi, sa fie aduse la cunostinta publicului numai in timpul sau dupa partidele pierdute. Nu cred ca are o persoana de PR si comunicare in staff-ul ei sau daca exista, trebuie schimbata de urgenta.

Nu stiu, daca ar fi pierdut ceva premii sau bonusuri de participare, daca ar fi anuntat dinainte. Stiu insa ca anunturile accidentarilor facute dupa meciurile pierdute au parut niste scuze de copil mic. Pentru ca nici cei care comentau partidele ei, nu stiau de problemele Simonei, asa in ca analiza jocului ei nu au intrat niciodata accidentarile! Iar scuza, la final? Parea ca accidentarea la genunchi e o scuza gasita pentru a motiva eliminarea din turneu. Cine se scuza, se acuza! Mai ales dupa o infrangere.

Astazi, Simona a luat startul la turneul de tenis de la Indian Wells si a avut grija sa declare inainte de turneu ca e fericita ca “durerea nu mai este acolo”. A adaugat chiar si ca la antrenamente s-a simtit foarte bine! Un anunt ca nu mai are probleme, deci nu mai are pe ce sa dea vina!

REZULTATELE SIMONEI HALEP LA INDIAN WELLS

2016 sferturi 3-1
2015 învingătoare 5-0
2014 semifinale 4-1
2013 turul 2 1-1
2012 turul 3 2-1
2011 turul 2 1-1
Bilanț 16-5

Mai sus aveti bilantul participarilor Simonei Halep la Indian Wells. Iar acum daca a declarat ca nu mai are probleme cu accidentarile, sportiva noastra daca nu va vastiga turneul, ar trebui sa ajunga pana in semifinale sau finala. Pentru ca altfel, lumea ar incepe sa vorbeasca de inceputul caderii ei. Simona, la varsta ei mai are cel putin 2-3 ani de performanta la cel mai inalt nivel. Doar 2-3 ani, pentru ca fizicul nu o ajuta prea mult. E machidoanca si e mica de statura.

Nu stiu insa cat de sincera a fost sportiva romanca cu noi cand a declarat ca nu mai e accidentata. Pentru ca in acelasi interviu dinaintea participarii la turneul de tenis de la Indian Wells, Simona Halep a strecurat si declaratia ca nu se poate gandi la rezultate sau la castigarea multor meciuri, tocmai din cauza genunchiului. Ati fost atenti la aceasta fraza? Cand a fost sincera machidoanca?

Un lucru e cert: toate agentiile de presa si inclusiv organizatorii turneului au anuntat ca Simona nu mai este accidentata. Asa ca daca nu va juca finala de la Indian Wells nu va avea nicio scuza! Oricum nimeni nu va mai inghiti scuza cu accidentarea dupa un meci pierdut.

Check Also

Haterii Simonei Halep si haterii suporterilor ei

M-am ferit sa scriu in perioada turneului de tenis de la Roland Garros despre Simona Halep. …

One comment

  1. Simona a aflat ca in acest weekend a murit bunicul ei, dar a declarat ca si-a revenit rapid, la numai 10 ore de la aflarea vestii, asa ca avem toate motivele sa speram ca machidoanca va face un turneu foarte bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *